Bruke tannkrem som glidemiddel? Don’t think about it.

Her skal jeg dele min erfaring med dere, og jeg sier som dem i Jackass; dette er utført av “profesjonelle” folk, så ikke prøv det samme hjemme/selv. :)

Det var sent i Mai-måned, og jeg og resten av familien min var på tur på Voss(avanjen).
Vi hadde en hytte høyt oppe på et fjell i nærheten av Oppheim, og solen var så steikende varm at livslysten forsvant med minst 20%. Også DE bakkene vi måtte gå opp.

Uansett; dagen etterpå skulle resten av familien ut på tur, og jeg, så smart som jeg er, valgte å ikke være med så jeg heller kunne slippe løs mine seksuelle lyster i hytten; runke!
Da familien stakk ut, hev jeg av meg klærne, løp inn i dusjen, skrudde den på og var klar for litt utløsning.

… Da oppsto det første problemet; hva skulle jeg bruke som glide middel?
Jeg leitet i vær eneste krok inne i dusjen, men dusj-såpen var ikke der en gang. Kun tannkrem og resten av tannpuss-utstyr.
Da slo ideen meg, ideen som skulle redde meg ut av min hyperkåte situasjon: COLGATE
Jeg tok en håndfull med colgate tannkrem, smurte den rundt kuken samtidig som jeg begynte å runke. Tannkremen samlet seg på penis hodet og resten av penisen, og jeg likte det som bare pokker.
Hva i… Kuken min begynte å bli litt ekstra rød, ikke så mye forskjell, idet jeg hadde runket i omtrent ti sekunder. Jeg begynte så å skjenne en smerte krype ifra penis hodet og nedover mot resten av penisen.
Det var som om penisen min spiste tyrkisk pepper!
Det var helt for jævlig!
Jeg tok dusj-slangen og skjøt med vann på penisen samtidig som jeg runket, dette for at tannkremen skulle gå vekk.
Jeg runket som bare pokker, og plutselig fikk jeg sæd utløsning. Men FAEN det svei i forhold til tidligere utløsninger.
Jeg begynte å tenke på forskjellige måter jeg kunne få vekk smerten, så jeg tok et håndkle rundt penisen mens sæd utløsningen var omtrent ferdig.

Det hjalp litt, men da jeg begynte å runke med håndkleet rundt, fikk jeg noe jævlig med sår-lignende greier på penis huden. Det var nemlig noen slags harde, hårstrå lignende greier på håndkleet. Mange av disse satt seg fast på penis hodet, og bakom huden. Det klødde, svidde og gjorde vondt på samme tidspunkt. Mildt sagt var jeg ikke så langt ifra å kutte av meg hele jævla dritten. Det var helt jævlig!

Jeg løp ut på kjøkkenet for å ta litt kaldt vann i en kopp, og det gjorde jeg. Jeg tok penisen nedi koppen med iskaldt vann, og det var IKKE lurt. Vann og tannkrem; bad idea.
Det svei ennå mer og jeg satt meg ned i sofaen mens jeg klemte penisen mellom de to sofa-putene.
Plutselig hørte jeg foreldrene mine snakke og prate mens de kom tilbake til hytten, og hvorfor i helvete gikk de tilbake?, tenkte jeg.

Jeg løp mot bagen min inne på soverommet, rev fram en bunke med klær og hev på meg underbukse.
De kom inn for å hente bilnøklene, og jeg sa at jeg hadde dusjet. Men så måtte selvfølgelig noe jævlig skje på toppen av det hele..

Litt mer sæd kom ut ifra penisen med underbuksen på, og noe hvitt og tungt havnet nedi underbuksen. Det begynte samtidig å klø å svi igjen.
Mamma så ned på underbuksen min, og jeg ble drita flau. Jeg sprintet inn på badet og sa at jeg måtte pisse, lukket bade-døren og rev av meg underbuksen.
Jeg stappet kuken min nedi dassen, det var IKKE urin nedi der, for å sjekke om det hjalp. Det var en veldig u-behagelig stilling, men jeg måtte fjerne sæden som hang ut ifra penis hodet.

Etter dette tørket jeg meg på ny, løp inn på soverommet og hev på meg alt jeg hadde av klær.
I minst en halvtime gikk jeg fortsatt rundt og klødde meg på kuken. Det svidde også fortsatt litt.

RÅD: Colgate passer best i kjeften din, ikke i kjeften på penis hodet!

ALDRI bruk tannkrem som glide middel. Det er, og vil nok alltid være, jævlig! :)

Comments are closed.