Våt sex er bedre sex

Mange tror at glidemiddel er noe som kun brukes av medisinske årsaker. Det kan være etter en operasjon, medisinbruk eller annet som forårsaker tørrhet i skjeden. Derfor tenker ikke mange at glidemiddel faktisk kan være en nytelse å bruke.

Ofte når jeg nevner for jenter at glidemiddel er noe de bør skaffe seg, er svaret, nei det har jeg ikke “behov” for. Personlig syntes jeg det er kjempedeilig, selv om jeg ikke, har “behov” for det. Kjenne at det blir deilig og vått eller glatt er en egen seksuell nytelse. De fleste, spesielt gutter, måler kåtheten hos jenter etter hvor fuktige vi blir. Det er faktisk ikke slik, det hender at vi jenter noen ganger kan være kåte, uten å bli spesielt våte. Og dette kan skje i spesielle perioder i måneden, eller at vi kommer i stressituasjoner. Siden guttene da tror at vi ikke har spesielt lyst, blir det et ekstra psykisk stress for oss jentene. Da er det lettere for oss å unngå sex med masse unnskyldninger enn å delta og nyte det.

I de situasjonene hvor vi bruker sexleketøy eller at vi er litt tørre i skjeden, bør vi bruke glidemiddel ellers kan det bli veldig trått. Resultatet kan ofte bli rifter i skjedeåpningen med følgende ubehag. Utflod kommer i små sårene, og det svir og vi klør. Og sex kan vi bare glemme de kommende dagene. Da er det bedre å tilføre litt glidemiddel.

TO POPULÆRE TYPER

Det finnes to populære typer glidemiddel, vannbasert og silikonbasert. Begge deler er en nytelse og til god nytte enten det er et leketøy vi skal bruke, penis eller fingrene. Vannbasert glidemiddel kan brukes til alle produkter, og det blir ”plaskvått”. Det kan bli litt trått etter en stund, men da er det bare å tilføre litt egen fuktighet, som spytt.

Silikonbasert må ikke brukes til silikonprodukter, da silikon ødelegger produktet. Silikon kan derimot brukes i vann, fordi vannet ikke skyller det bort. Det trekkes inn i huden, men er ikke skadelig da det ikke tetter porene. Og er derfor kjempe fin å bruke til massasje også. Med silikonbasert glidemiddel blir det såpeglatt. Mange velger å bruke olje, som babyoil, det fungerer også bra, husk bare at det kan ødelegge latexprodukter, også kondomer laget av latex, så vær forsiktig. I disse tilfellene bør man bruke latexfri kondom, som Avanti.

SPENNENDE VARIANTER

For å gjøre det ennå mer spennende kan man sette vannbasert glidemiddel i kjøleskapet en liten stund før bruk. Det kan være veldig deilig når det er kaldt. Hell noen dråper på klitoris og smør det utover og inn i skjeden. Bruk gjerne de silikonprodukter man kan ha på fingrene og gni det utover og kroppen varmer da opp glidemiddelet. Liker du det varmt, kan du varme det opp i vannbad. Pass bare på at det ikke blir for varmt slik at du brenner deg. Har man lett for å få kløe og er plaget av sopp, bør man unngå de glidemidler med smak og lukt da dette kan føre til ubalanse i skjeden. Det finnes helt nøytrale glidemidler son er meget bra.

RENGJØRING

Jeg må også nevne hygienisk rensemiddel, noe alle som har sexleketøy bør ha. Rensemiddelet er et desinfiserende middel som dreper bakterier. Skyll og vask leketøyet med underlivssåpe for deretter å smøre på rensemiddelet før man skyller det godt igjen. Barberer du deg, og pleier å få nupper og inngrodde hår, ja da er dette tingen. Bruk rensemiddelet rett etter at du har barbert deg og du vil unngå de plagene. Barberer du deg med høvel i dusjen, kan det være lurt å smøre på silikonglidemiddelet før du går inn i dusjen, da dette gjør at huden blir myk og deilig, samtidig som det myk gjør hårene før barbering.

Comments are closed.