Glidemiddel – det viktigste hjelpemiddelet

Det er lett å få inntrykk av at seksuelle hjelpemidler er en absolutt nødvendighet, og at det skal være helt naturlig for alle og enhver å ha en bugnende lekekasse under senga, og omgi seg med vibrerende, pulserende og roterende silikonkamerater hver gang man skal pule. Faktum er at leketøy er krydder, ikke noe man egentlig trenger. Når det er sagt, så finnes det et hjelpemiddel jeg regner som nær sagt obligatorisk både ved alene-sex og sammen-sex, og det er glidemiddel. Ja, lekekassa er egentlig komplett, bare du har et godt glidemiddel.

Ja, selv om hun er “våt nok”. Det er ikke noe nederlag å tilsette en magisk dråpe eller fem. Eller femten.

De fleste kvinner opplever at de produserer minder av sitt naturlige glidemiddel i perioder. Da er glidemiddel løsningen. De fleste har (heldigvis!) også fått med seg at glidemiddel er påkrevd ved analsex, i og med at rumpa ikke produserer noe glidemiddel selv. Vel og bra. Men hva med ellers, da?

Glidemiddel ved onani

Jo glattere og våtere, jo bedre. Til syvende og sist betyr det rett og slett Deiligere. Glidemiddel er supert, både til runking og fingring. For både gutter og jenter, med andre ord. Spesielt de gangene du eventuelt har med deg en venn fra lekekassa, men også ellers.

Glidemiddel ved oralsex

Åjada. Vi liker jo oralsex. Hvorfor liker vi oralsex? Jo, mye på grunn av at det er vått. Det er en grunn til at det produseres glidemiddel med smak, for dette magiske hjelpemiddelet er handy her også. Uansett om du foretrekker en smakseksplosjon av e-stoffer og kunstig vannmelonaroma eller den helt nøytrale varianten. Nå kan vel ikke glidemiddel, med eller uten smak, sies å være spesielt smakfullt. Finn et som smaker minst mulig, så bør det gå strålende. Og om du skulle havne i en situasjon der du gir beskyttet oralsex til en kvinne, altså med en slikkelapp eller plastfolie i mellom deg og kjønnet hennes for å unngå eventuell smitte, så er det smart å smøre den delen av beskyttelsen som ligger mot kroppen hennes. Så får hun den våte følelsen, og dere er fremdeles beskyttet.

Oralsex krever mye av spyttproduksjonen til den givende parten, særlig om man vil holde det gående en stund. Det er ingenting i veien for litt lett smøring, særlig for de som avanserer til deep-throat (langt-ned-i-halsen) -teknikker. Jeg tipper det vil gjøre opplevelsen ytterligere komfortabel for begge parter.

Glidemiddel ved massasje

Ja, faktisk. Silikonbasert glidemiddel er utmerket til massasje. Så bytt ut oljen med silikonglid neste gang du planlegger massasje som forspill til hyrdestunden.Det finnes forskjellige typer glidemiddel, med forskjellige fordeler, ulemper og bruksområder. Neste uke gir jeg en kjapp innføring, så er du litt bedre rustet til å finne det du trenger når du skal ut i jungelen og handle.

Comments are closed.